Badrum i Värnamo - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Värnamo - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Värnamo? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Värnamo som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Värnamo. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Värnamo så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Värnamo

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Värnamo som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

M2 i Värnamo AB
Tryggarpsbacken 14
331 35 VÄRNAMO


Byggnadsfirman Roger Axelsson AB
Bangårdsg. 57
331 35 VÄRNAMO


Beijer Byggmaterial AB
Margretelundsv. 20
331 34 Värnamo


Badhuset Installation i Jönköping AB
Expov. 4
331 42 VÄRNAMO

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Värnamo

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Värnamo kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Värnamo samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Värnamo. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Värnamo.

Badrumsfakta om Värnamo

I Värnamo fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Värnamo.

Värnamo är en tätort och centralort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Värnamo är beläget vid Lagan, en bit ifrån dess mynning i sjön Vidöstern. Namnet Värnamo kommer av värn, i ett gammalt ord med betydelsen hägnad. Näringslivet har till stor del präglats av möbelindustrin, med fler än 30 möbelfabriker mellan 1890 och 1960.

Yta: 1 217,24 hektar
Invånarantal: 18696, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Värnamo om du är intresserad av att veta mer om Värnamo som inte har med badrum att göra.

I Värnamo fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Värnamo som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Värnamo från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jönköping.