Badrum i Vetlanda - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Vetlanda - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Vetlanda? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Vetlanda som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 8 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Vetlanda. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Vetlanda så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Vetlanda

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Vetlanda som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Byggtjänst Ekenässjön AB
Eksätra
574 91 VETLANDA


Vetlanda Rör AB
Ö. Nyg. 10
574 33 VETLANDA


Allt i Bygg - Håkan Blom AB
Vasag. 3
574 38 Vetlanda


XL-Bygg Vetlanda Trävaror AB
Industrig. 18
574 38 Vetlanda


Badrum och Värmeteknik i Vetlanda AB
Industrig. 20
574 38 Vetlanda


Optimera Vetlanda
Stålv. 4
574 38 Vetlanda


Rydens Byggservice i Vetlanda AB
V. Slottsg. 29
574 35 VETLANDA


Golv-City i Vetlanda, AB
Lasarettsg. 21
574 40 VETLANDA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Vetlanda

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Vetlanda kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Vetlanda samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Vetlanda. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Vetlanda.

Badrumsfakta om Vetlanda

I Vetlanda fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Vetlanda.

Vetlanda (tidigare Hvetlanda) är en tätort och centralort i Vetlanda kommun i Jönköpings län. Vetlanda är en gammal "träindustristad". I dag domineras stadens näringsliv av Sapa som har över 1 000 anställda, samt Elitfönster (före detta Myresjöfönster). Tidigare var även Vetlanda känt för sin tändsticksfabrik (Stickan).

Yta: 1 017,02 hektar
Invånarantal: 13050, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vetlanda om du är intresserad av att veta mer om Vetlanda som inte har med badrum att göra.

I Vetlanda fanns det totalt 8 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Vetlanda som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Vetlanda från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jönköping.