Badrum i Borgholm - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Borgholm - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Borgholm? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Borgholm som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Borgholm. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Borgholm så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Borgholm

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Borgholm som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Byggnadsfirman Esa Tukia, AB
Tryggestad 17
387 94 BORGHOLM


Rälla Golv & Badrum
Vedbyg. 14
387 92 BORGHOLM


Beijer Byggmaterial AB
Hamnv. 5
387 31 Borgholm


Comfort, B P Rör i Borgholm AB
Storg. 44
387 34 BORGHOLM

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Borgholm

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Borgholm kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Borgholm samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Borgholm. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Borgholm.

Badrumsfakta om Borgholm

I Borgholm fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Borgholm om du är intresserad av att veta mer om Borgholm som inte har med badrum att göra.

I Borgholm fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Borgholm som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Borgholm från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kalmar.