Badrum i Emmaboda - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Emmaboda - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Emmaboda? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Emmaboda som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Emmaboda. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Emmaboda så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Emmaboda

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Emmaboda som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Woody Bygghandel, Bröderna Olsson Emmaboda
Rörgränd 1
361 31 Emmaboda


Rörinstallationer i Emmaboda
Industrig. 12
361 22 Emmaboda


Ottosson Bygg AB
Stenv. 4
361 31 Emmaboda


Vatten & Värme i Emmaboda AB
Rörgränd 2
361 31 Emmaboda

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Emmaboda

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Emmaboda kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Emmaboda samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Emmaboda. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Emmaboda.

Badrumsfakta om Emmaboda

I Emmaboda fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Emmaboda.

Emmaboda är en tätort och centralort i Emmaboda kommun i Kalmar län. Emmaboda ligger mitt i trestadsregionen Växjö, Kalmar och Karlskrona. 57 kilometer från alla dessa orter uppstod järnvägsknuten Emmaboda när de järnvägar byggdes som i dag utgör delar av Kust till kust-banan.

Yta: 591,36 hektar
Invånarantal: 4824, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Emmaboda om du är intresserad av att veta mer om Emmaboda som inte har med badrum att göra.

I Emmaboda fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Emmaboda som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Emmaboda från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kalmar.