Badrum i Färjestaden - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Färjestaden - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Färjestaden? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Färjestaden som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 6 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Färjestaden. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Färjestaden så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Färjestaden

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Färjestaden som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Vatten & Värme i Färjestaden AB
Björnhovdag. 16
386 35 Färjestaden


Woody Bygghandel, Bröderna Olsson Färjestaden
Industrig. 5
386 32 FÄRJESTADEN


Bad & Värme, Kalmar VVS & El-montage
Storg. 70
386 32 FÄRJESTADEN


Beijer Byggmaterial AB
Storg. 3
386 31 Färjestaden


Wittenbergs Måleri & Kakel
Garveriv. 6
386 90 FÄRJESTADEN


Nynäs Bygg & Plattpool
Gröng. 31
386 30 FÄRJESTADEN

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Färjestaden

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Färjestaden kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Färjestaden samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Färjestaden. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Färjestaden.

Badrumsfakta om Färjestaden

I Färjestaden fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Färjestaden.

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Färjestaden om du är intresserad av att veta mer om Färjestaden som inte har med badrum att göra.

I Färjestaden fanns det totalt 6 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Färjestaden som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Färjestaden från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kalmar.