Badrum i Gamleby - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Gamleby - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Gamleby? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Gamleby som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Gamleby. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Gamleby så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Gamleby

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Gamleby som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Gamleby Rör AB
Rosendalsv. 4
594 30 Gamleby


Björnsholms Rör & Service AB
Hargsbacken 4
594 93 GAMLEBY

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Gamleby

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Gamleby kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Gamleby samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Gamleby. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Gamleby.

Badrumsfakta om Gamleby

I Gamleby fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Gamleby.

Gamleby är den näst största tätorten i Västerviks kommun och kyrkbyn i Gamleby socken i Kalmar län. Namnet betyder "den gamla staden" och syftar på att orten ligger på den plats där Västerviks stad ursprungligen låg, fram till 1433.

Yta: 317,87 hektar
Invånarantal: 2775, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gamleby om du är intresserad av att veta mer om Gamleby som inte har med badrum att göra.

I Gamleby fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Gamleby som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Gamleby från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kalmar.