Badrum i Kalmar - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kalmar - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kalmar? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kalmar som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 9 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kalmar. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kalmar så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kalmar

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kalmar som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Woody Bygghandel, Bröderna Olsson Kalmar
Dösebackev. 1
392 39 Kalmar


Clasons Måleri AB
Slöjdareg. 2
393 53 KALMAR


Stensö VVS AB
Stensöv. 2
392 46 Kalmar


Högsander VVS & Energi AB
Dagöv. 5
393 56 Kalmar


Hagbloms Måleri i Kalmar AB
Torsåsg. 9
392 39 Kalmar


LR Installation AB
Tjärhovsg. 5 -7
392 31 Kalmar


Bad & Värme, Lindsdals Rör AB
Dagöv. 5
393 56 Kalmar


Beijer Byggmaterial AB
Husängsv. 1
392 39 Kalmar


BYGGmax
Tyska v. 2
393 56 Kalmar

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kalmar

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kalmar kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kalmar samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kalmar. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kalmar.

Badrumsfakta om Kalmar

I Kalmar fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kalmar.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kalmar om du är intresserad av att veta mer om Kalmar som inte har med badrum att göra.

I Kalmar fanns det totalt 9 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kalmar som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kalmar från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kalmar.