Badrum i Köpingsvik - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Köpingsvik - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Köpingsvik? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Köpingsvik som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Köpingsvik. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Köpingsvik så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Köpingsvik

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Köpingsvik som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

BTE Bygg-Teknik Entreprenad AB
Egby 98
387 95 KÖPINGSVIK

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Köpingsvik

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Köpingsvik kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Köpingsvik samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Köpingsvik. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Köpingsvik.

Badrumsfakta om Köpingsvik

I Köpingsvik fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Köpingsvik.

Köpingsvik är en tätort i Borgholms kommun i Kalmar län och kyrkby i Köpings socken på Öland belägen cirka 4 kilometer öster om Borgholm. Det finns flera olika campingplatser och ett stort antal stugor i området kring Köpingsvik. I tätorten finns dessutom flera minigolfbanor och restauranger.

Yta: 118,17 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Köpingsvik om du är intresserad av att veta mer om Köpingsvik som inte har med badrum att göra.

I Köpingsvik fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Köpingsvik som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Köpingsvik från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kalmar.