Badrum i Kristdala - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kristdala - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kristdala? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kristdala som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kristdala. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kristdala så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kristdala

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kristdala som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Kristdala Bygg & Måleri AB
Västerviksv. 35
570 91 KRISTDALA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kristdala

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kristdala kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kristdala samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kristdala. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kristdala.

Badrumsfakta om Kristdala

I Kristdala fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kristdala.

Kristdala är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, kyrkby i Kristdala socken. Tätorten har aldrig dominerats av en stor enskild arbetsgivare, men man har haft en hel del mellanstora industrier som sågverk och svets-/plåtindustri. Pendlingen till Oskarshamn är omfattande.

Yta: 140,49 hektar
Invånarantal: 945, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kristdala om du är intresserad av att veta mer om Kristdala som inte har med badrum att göra.

I Kristdala fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kristdala som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kristdala från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kalmar.