Badrum i Ljungbyholm - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Ljungbyholm - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Ljungbyholm? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Ljungbyholm som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Ljungbyholm. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Ljungbyholm så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Ljungbyholm

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Ljungbyholm som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bosses Golv
Tomtebyv. 1
388 30 LJUNGBYHOLM

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Ljungbyholm

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Ljungbyholm kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Ljungbyholm samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Ljungbyholm. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Ljungbyholm.

Badrumsfakta om Ljungbyholm

I Ljungbyholm fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Ljungbyholm.

Ljungbyholm är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län. Ljungbyholm ligger cirka 15,2 km från Kalmar. I Ljungbyholm utgör korsningen mellan Harbyvägen och Mörevägen ortens centrum. På den västra sidan om Mörevägen finns matvarubutiken ICA Stinsen, en kiosk med spelombud, en pizzeria och ett bageri.

Yta: 171,92 hektar
Invånarantal: 1604, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ljungbyholm om du är intresserad av att veta mer om Ljungbyholm som inte har med badrum att göra.

I Ljungbyholm fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Ljungbyholm som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Ljungbyholm från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kalmar.