Badrum i Löttorp - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Löttorp - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Löttorp? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Löttorp som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Löttorp. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Löttorp så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Löttorp

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Löttorp som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Maurins Plattsättning AB
Mov. 9
387 72 LÖTTORP

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Löttorp

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Löttorp kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Löttorp samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Löttorp. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Löttorp.

Badrumsfakta om Löttorp

I Löttorp fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Löttorp.

Löttorp är en tätort i Borgholms kommun i Kalmar län. Löttorp ligger i Högby socken på norra Öland och är Borgholms kommuns tredje största tätort, efter Borgholm-Köpingsvik, och den enda tätorten på nordligaste Öland.

Yta: 127,54 hektar
Invånarantal: 438, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Löttorp om du är intresserad av att veta mer om Löttorp som inte har med badrum att göra.

I Löttorp fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Löttorp som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Löttorp från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kalmar.