Badrum i Mönsterås - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Mönsterås - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Mönsterås? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Mönsterås som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Mönsterås. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Mönsterås så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Mönsterås

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Mönsterås som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Rör-Karlsson AB
Älgerumsv. 30
383 32 Mönsterås


Byggentreprenad i Mönsterås AB
Verkstadsg. 10
383 36 Mönsterås


Byggvaruhuset i Mönsterås AB
V. Oknebäcksv. 5
383 36 Mönsterås

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Mönsterås

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Mönsterås kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Mönsterås samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Mönsterås. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Mönsterås.

Badrumsfakta om Mönsterås

I Mönsterås fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Mönsterås.

Mönsterås är en tätort och centralort i Mönsterås kommun i Kalmar län. En av de största arbetsgivarna i området är Södra Cell Mönsterås. Anläggningen ligger cirka 10 km nordost om tätorten. Godset Kråkerum (ätten Bielke) ligger strax utanför Mönsterås. Mönsterås kyrka ligger i orten.

Yta: 410,09 hektar
Invånarantal: 4731, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Mönsterås om du är intresserad av att veta mer om Mönsterås som inte har med badrum att göra.

I Mönsterås fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Mönsterås som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Mönsterås från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kalmar.