Badrum i Nybro - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Nybro - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Nybro? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Nybro som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Nybro. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Nybro så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Nybro

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Nybro som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Woody Bygghandel, SnickarJocke
0481 - 477 70Nybro Golv AB
S. Industrig. 11
382 34 Nybro


bejier
Skruvens väg 2
382 45 Nybro

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Nybro

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Nybro kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Nybro samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Nybro. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Nybro.

Badrumsfakta om Nybro

I Nybro fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Nybro.

Nybro är en tätort och centralort i Nybro kommun i Kalmar län. Regionens skogiga områden har gynnat framväxten av den glas- och träindustri som bidrog till att Nybro blev ett industrisamhälle på slutet av 1800-talet och stad 1932. Den största privata arbetsgivaren är AB Gustaf Kähr.

Yta: 1 092,55 hektar
Invånarantal: 12810, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Nybro om du är intresserad av att veta mer om Nybro som inte har med badrum att göra.

I Nybro fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Nybro som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Nybro från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kalmar.