Badrum i Oskarshamn - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Oskarshamn - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Oskarshamn? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Oskarshamn som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 8 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Oskarshamn. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Oskarshamn så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Oskarshamn

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Oskarshamn som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Rör-Karlsson AB
Dammg. 18
572 30 Oskarshamn


KBG Kustbygg Group AB
Södra v. 1
572 51 OSKARSHAMN


Allgolv
Bröllopsv. 15
572 50 Oskarshamn


Bygghemma.se
Postmästareg. 18
572 30 Oskarshamn


ByggTEQnik i Oskarshamn AB
Nynäsv. 6
572 31 OSKARSHAMN


Ostkustens Golvtjänst AB
Åsav. 45
572 36 Oskarshamn


XL BYGG OSKARSHAMN
Åsav. 37
572 36 Oskarshamn


LR Installation AB
Väderumsv. 5
572 36 Oskarshamn

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Oskarshamn

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Oskarshamn kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Oskarshamn samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Oskarshamn. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Oskarshamn.

Badrumsfakta om Oskarshamn

I Oskarshamn fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Oskarshamn.

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Oskarshamn om du är intresserad av att veta mer om Oskarshamn som inte har med badrum att göra.

I Oskarshamn fanns det totalt 8 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Oskarshamn som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Oskarshamn från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kalmar.