Badrum i Överum - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Överum - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Överum? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Överum som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Överum. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Överum så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Överum

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Överum som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

KS Bygg AB
Ringv. 32
590 96 ÖVERUM

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Överum

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Överum kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Överum samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Överum. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Överum.

Badrumsfakta om Överum

I Överum fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Överum.

Överum är en tätort och bruksort i norra delen av Västerviks kommun och kyrkby i Överums socken i Kalmar län. Överum ligger cirka 40 kilometer nordväst om Västervik och 70 kilometer sydost om Linköping i ett sjörikt och ganska kuperat landskap. Överums Bruk AB är numera en stor tillverkare av lantbruksmaskiner.

Yta: 191,88 hektar
Invånarantal: 1203, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Överum om du är intresserad av att veta mer om Överum som inte har med badrum att göra.

I Överum fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Överum som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Överum från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kalmar.