Badrum i Rockneby - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Rockneby - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Rockneby? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Rockneby som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Rockneby. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Rockneby så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Rockneby

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Rockneby som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Swärdströms Bygg AB
Slakmöre 210
395 95 Rockneby

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Rockneby

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Rockneby kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Rockneby samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Rockneby. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Rockneby.

Badrumsfakta om Rockneby

I Rockneby fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Rockneby.

Rockneby är en tätort i Kalmar kommun och kyrkby i Ryssby socken. Rockneby ligger vid E22:an och Stångådalsbanan, cirka två mil norr om centralorten Kalmar. Stationshuset är emellertid rivet och stationen är numer linjeplats. Ortens bebyggelse består till övervägande del av småhus.

Yta: 163,33 hektar
Invånarantal: 869, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Rockneby om du är intresserad av att veta mer om Rockneby som inte har med badrum att göra.

I Rockneby fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Rockneby som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Rockneby från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kalmar.