Badrum i Torsås - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Torsås - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Torsås? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Torsås som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Torsås. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Torsås så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Torsås

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Torsås som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Kvilla Rörservice
Ilingetorp 202
385 91 TORSÅS


Bad & Värme, Rörteknik AB
Industrigatan 11
385 34 Torsås

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Torsås

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Torsås kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Torsås samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Torsås. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Torsås.

Badrumsfakta om Torsås

I Torsås fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Torsås.

Torsås är en tätort och centralort i Torsås kommun i Kalmar län. Torsås ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Vid sekelskiftet 1900 fanns i Torsås kyrkby tre vattendrivna kvarnar.

Yta: 247,74 hektar
Invånarantal: 1848, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Torsås om du är intresserad av att veta mer om Torsås som inte har med badrum att göra.

I Torsås fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Torsås som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Torsås från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kalmar.