Badrum i Västervik - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Västervik - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Västervik? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Västervik som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 8 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Västervik. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Västervik så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Västervik

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Västervik som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

VVSmiljö i Ankarsrum AB
Hambosvängen 22
593 37 Västervik


Vatten & Värme AB
Kristinebergsg. 30
593 61 VÄSTERVIK


Västerviks Rör AB
Kristinebergsg. 18
593 61 VÄSTERVIK


Västerviks VVS-Reparationer AB
Ö. Parkv. 4 A
593 44 Västervik


Woody Bygghandel, MaterialMännen
Folkparksv. 60
593 62 Västervik


Beijer Byggmaterial AB
Industrig. 5
593 61 VÄSTERVIK


Lindströms Rörtjänst AB, R
Rälsg. 7
593 96 VÄSTERVIK


Moore Living Concept Store
Allén 72
593 61 VÄSTERVIK

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Västervik

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Västervik kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Västervik samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Västervik. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Västervik.

Badrumsfakta om Västervik

I Västervik fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Västervik.

Västervik är en tätort och centralort i Västerviks kommun i Kalmar län. Västervik ligger vid Gamlebyvikens mynning. Till de största industrierna i kommunen hör Gunnebo Industrier AB, Akzo Nobel Industrial Finishes AB, Ankarsrum Industries AB, DuPont Powder Coating Scand.

Yta: 1 291,50 hektar
Invånarantal: 21140, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Västervik om du är intresserad av att veta mer om Västervik som inte har med badrum att göra.

I Västervik fanns det totalt 8 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Västervik som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Västervik från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kalmar.