Badrum i Vimmerby - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Vimmerby - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Vimmerby? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Vimmerby som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Vimmerby. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Vimmerby så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Vimmerby

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Vimmerby som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

RenoveringsByggarna
Lindängsg. 9 B
598 39 VIMMERBY


Woody Bygghandel, Carlenskogs
Turbing. 16
598 40 VIMMERBY


Värme & Sanitet Agne Palmér AB
Vimmerbyallén 10
598 40 VIMMERBY


Dennis Strid
Koppetorp 101
598 93 VIMMERBY

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Vimmerby

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Vimmerby kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Vimmerby samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Vimmerby. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Vimmerby.

Badrumsfakta om Vimmerby

I Vimmerby fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Vimmerby.

Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Yta: 755,50 hektar
Invånarantal: 7934, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vimmerby om du är intresserad av att veta mer om Vimmerby som inte har med badrum att göra.

I Vimmerby fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Vimmerby som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Vimmerby från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kalmar.