Badrum i Alvesta - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Alvesta - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Alvesta? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Alvesta som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Alvesta. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Alvesta så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Alvesta

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Alvesta som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Relax Ventilerade Badrum Alvesta AB
Hagav. 1
342 32 Alvesta


Dr. Puts Fasad & Bygg
Novisv. 14
342 34 Alvesta


XL-Bygg Alvesta
Allbog. 68
342 30 Alvesta


Lydighs VVS AB
Lekaryd Sjövik 1
342 92 Alvesta

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Alvesta

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Alvesta kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Alvesta samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Alvesta. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Alvesta.

Badrumsfakta om Alvesta

I Alvesta fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Alvesta.

Alvesta är en tätort i Småland och centralort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Alvesta är en järnvägsknut i södra Sverige, omkring 18 km väster om Växjö. Alvesta station ligger längs järnvägarna Södra stambanan (Stockholm-Malmö) och kust till kust-banan (Göteborg-Kalmar/Karlskrona).

Yta: 610,32 hektar
Invånarantal: 8017, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Alvesta om du är intresserad av att veta mer om Alvesta som inte har med badrum att göra.

I Alvesta fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Alvesta som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Alvesta från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kronoberg.