Badrum i Braås - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Braås - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Braås? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Braås som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Braås. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Braås så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Braås

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Braås som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Rooths Måleri AB
Åkarev. 31
360 42 BRAÅS

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Braås

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Braås kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Braås samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Braås. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Braås.

Badrumsfakta om Braås

I Braås fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Braås.

Braås är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län belägen på en sluttningen mot sjön Örken. Naturskyddsområdena Sjösås äng och Braås park omger samhället. Lihnell Vagn AB flyttade 1957 sin verksamhet från Björsäter och Ringstorp i Östergötland till Braås. Tillverkningen var drivkärror för civilt och militärt bruk att kopplas till traktorer.

Yta: 170,95 hektar
Invånarantal: 1547, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Braås om du är intresserad av att veta mer om Braås som inte har med badrum att göra.

I Braås fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Braås som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Braås från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kronoberg.