Badrum i Hovmantorp - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hovmantorp - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hovmantorp? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hovmantorp som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hovmantorp. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hovmantorp så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hovmantorp

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hovmantorp som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Hovmantorps Byggservice AB
Verkstadsg. 1
360 51 HOVMANTORP


Ebp - Engdahls Bygg & Plattsättning
Högalidsg. 4
360 51 HOVMANTORP


Sigro Internet AB
Centralg. 18
360 51 HOVMANTORP

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hovmantorp

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hovmantorp kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hovmantorp samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hovmantorp. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hovmantorp.

Badrumsfakta om Hovmantorp

I Hovmantorp fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hovmantorp.

Hovmantorp är en tätort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen längs järnvägen mellan Kalmar och Växjö, vid sjön Rottnen. Ortens största idrottsförening heter Hovmantorps GoIF. Föreningen har fostrat flera allsvenska fotbollsspelare. Mest meriterad är Curt Olsberg som vann flera SM med Malmö FF.

Yta: 255,66 hektar
Invånarantal: 2991, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hovmantorp om du är intresserad av att veta mer om Hovmantorp som inte har med badrum att göra.

I Hovmantorp fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hovmantorp som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hovmantorp från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kronoberg.