Badrum i Ingelstad - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Ingelstad - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Ingelstad? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Ingelstad som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Ingelstad. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Ingelstad så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Ingelstad

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Ingelstad som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Ingelstad Rörledningsfirma AB
Torsås Karlsro
360 44 Ingelstad

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Ingelstad

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Ingelstad kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Ingelstad samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Ingelstad. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Ingelstad.

Badrumsfakta om Ingelstad

I Ingelstad fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Ingelstad.

Ingelstad är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län och kyrkby i Östra Torsås socken. Prästabacken är en backe i Ingelstad. När det finns snö används den till pulka- och skidåkning. Prästabacken har också en lift. I närheten finns en grillplats.

Yta: 210,79 hektar
Invånarantal: 1674, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ingelstad om du är intresserad av att veta mer om Ingelstad som inte har med badrum att göra.

I Ingelstad fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Ingelstad som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Ingelstad från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kronoberg.