Badrum i Lammhult - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Lammhult - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Lammhult? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Lammhult som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Lammhult. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Lammhult så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Lammhult

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Lammhult som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Lammhults VVS
Pilg. 10
360 30 Lammhult

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Lammhult

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Lammhult kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Lammhult samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Lammhult. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Lammhult.

Badrumsfakta om Lammhult

I Lammhult fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Lammhult.

Lammhult är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län, belägen cirka fyra mil norr om Växjö. Lammhult ligger mitt i det så kallade Möbelriket och har flera större möbelfabriker och butiker som bland annat Lammhults Möbel AB, Svenssons i Lammhult, Norrgavel och Nilssons.

Yta: 225,33 hektar
Invånarantal: 1459, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lammhult om du är intresserad av att veta mer om Lammhult som inte har med badrum att göra.

I Lammhult fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Lammhult som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Lammhult från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kronoberg.