Badrum i Lessebo - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Lessebo - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Lessebo? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Lessebo som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Lessebo. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Lessebo så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Lessebo

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Lessebo som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Ottosson Bygg AB
Åkerhultsv. 6
360 50 LESSEBO


Vatten & Värme I Emmaboda AB
Terminalv. 2
360 50 LESSEBO

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Lessebo

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Lessebo kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Lessebo samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Lessebo. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Lessebo.

Badrumsfakta om Lessebo

I Lessebo fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Lessebo.

Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Yta: 339,83 hektar
Invånarantal: 2737, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lessebo om du är intresserad av att veta mer om Lessebo som inte har med badrum att göra.

I Lessebo fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Lessebo som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Lessebo från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kronoberg.