Badrum i Ljungby - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Ljungby - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Ljungby? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Ljungby som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Ljungby. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Ljungby så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Ljungby

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Ljungby som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Lidhults Kök & Interiör AB
Bergag. 4
341 30 Ljungby


Brandels Golv AB
Gängesv. 12
341 31 LJUNGBY


Sundab I Ljungby AB
Svarvareg. 20
341 34 Ljungby


Cabinex AB
Svetsareg. 1
341 34 Ljungby


XL BYGG Bygglädjen i Ljungby AB
Kungsg. 60
341 31 LJUNGBY

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Ljungby

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Ljungby kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Ljungby samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Ljungby. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Ljungby.

Badrumsfakta om Ljungby

I Ljungby fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Ljungby.

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ljungby om du är intresserad av att veta mer om Ljungby som inte har med badrum att göra.

I Ljungby fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Ljungby som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Ljungby från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kronoberg.