Badrum i Markaryd - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Markaryd - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Markaryd? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Markaryd som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Markaryd. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Markaryd så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Markaryd

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Markaryd som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Markaryds Golv
Västerg. 22 E
285 37 Markaryd


Woody Bygghandel Markaryd
Hannabadsv. 10
285 32 MARKARYD

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Markaryd

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Markaryd kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Markaryd samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Markaryd. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Markaryd.

Badrumsfakta om Markaryd

I Markaryd fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Markaryd.

Markaryd är en tätort och centralort i Markaryds kommun i Kronobergs län i Småland. Markaryd ligger längs motorvägen E4, riksväg 15 mellan Halmstad och Karlshamn och vid Markarydsbanan, nära den skånsk-småländska gränsen. Markaryd har en omfattande industriverksamhet där Nibe Industrier AB är ett av de största företagen.

Yta: 490,26 hektar
Invånarantal: 3966, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Markaryd om du är intresserad av att veta mer om Markaryd som inte har med badrum att göra.

I Markaryd fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Markaryd som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Markaryd från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kronoberg.