Badrum i Moheda - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Moheda - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Moheda? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Moheda som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Moheda. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Moheda så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Moheda

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Moheda som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

XL-Bygg Moheda Järnhandel
Växjöv. 13
342 61 Moheda

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Moheda

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Moheda kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Moheda samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Moheda. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Moheda.

Badrumsfakta om Moheda

I Moheda fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Moheda.

Moheda är en tätort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Toffel- och skomakeri samt dylika hantverk har en långvarig tradition i Moheda; fabriker har kommit och gått, men här finns sedan 1973 en av Sveriges sista kvarvarande trätoffelfabriker, nämligen Mohedatoffeln, som dessutom är ledande i sitt område.

Yta: 225,79 hektar
Invånarantal: 1824, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Moheda om du är intresserad av att veta mer om Moheda som inte har med badrum att göra.

I Moheda fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Moheda som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Moheda från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kronoberg.