Badrum i Tingsryd - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Tingsryd - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Tingsryd? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Tingsryd som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Tingsryd. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Tingsryd så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Tingsryd

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Tingsryd som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Colorama Färg & VVS Butiken
Lokg. 3
362 30 Tingsryd

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Tingsryd

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Tingsryd kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Tingsryd samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Tingsryd. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Tingsryd.

Badrumsfakta om Tingsryd

I Tingsryd fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Tingsryd.

Tingsryd är en tätort och centralort i Tingsryds kommun i Kronobergs län. Tingsryd är belägen vid sjön Tiken. Bland de mest kända och starka varumärken som finns i Tingsryd är: Hammarplast, Bröderna Nelsons fröer, Linder Aluminiumbåtar och Trensums Food AB.

Yta: 354,38 hektar
Invånarantal: 3037, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tingsryd om du är intresserad av att veta mer om Tingsryd som inte har med badrum att göra.

I Tingsryd fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Tingsryd som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Tingsryd från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kronoberg.