Badrum i Traryd - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Traryd - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Traryd? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Traryd som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Traryd. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Traryd så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Traryd

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Traryd som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Palmquist VVS AB
Industrig. 3
287 72 Traryd

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Traryd

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Traryd kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Traryd samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Traryd. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Traryd.

Badrumsfakta om Traryd

I Traryd fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Traryd.

Traryd är en tätort i Markaryds kommun i Kronobergs län vid motorvägen på E4. Genom Traryd flyter ån Lagan. Traryds kyrka byggdes 1859-1860. Tidigare fanns en medeltida kyrka på platsen. Vid Lagan finns Traryds Kraftverk som stod klart 1945.

Yta: 157,87 hektar
Invånarantal: 660, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Traryd om du är intresserad av att veta mer om Traryd som inte har med badrum att göra.

I Traryd fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Traryd som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Traryd från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kronoberg.