Badrum i Urshult - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Urshult - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Urshult? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Urshult som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Urshult. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Urshult så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Urshult

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Urshult som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Woody Bygghandel, Lindgrens Järn & Bygg
Södra v. 9
360 13 Urshult

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Urshult

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Urshult kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Urshult samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Urshult. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Urshult.

Badrumsfakta om Urshult

I Urshult fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Urshult.

Urshult är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Urshults socken. Urshult är beläget vid sjön Åsnens södra strand. Här finns Urshults kyrka. Cykellederna Kronobergstrampen, Åsnen runt, Banvallsleden och Sverigeleden sammanstrålar och korsar varandra i Urshult.

Yta: 146,31 hektar
Invånarantal: 794, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Urshult om du är intresserad av att veta mer om Urshult som inte har med badrum att göra.

I Urshult fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Urshult som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Urshult från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kronoberg.