Badrum i Väckelsång - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Väckelsång - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Väckelsång? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Väckelsång som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Väckelsång. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Väckelsång så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Väckelsång

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Väckelsång som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

J-H Murningsarbeten AB
Gamla v. 45
362 51 VÄCKELSÅNG


JH Murningsarbeten
Gamla v. 45
362 51 VÄCKELSÅNGFranssons Byggservice
Nistingsö

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Väckelsång

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Väckelsång kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Väckelsång samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Väckelsång. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Väckelsång.

Badrumsfakta om Väckelsång

I Väckelsång fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Väckelsång.

Väckelsång är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Väckelsångs socken. Väckelsång ligger utmed riksväg 27, ca 13 km norr om centralorten Tingsryd. Vid byns norra ände står en "Arla-ko" i trä i naturlig kostorlek.

Yta: 123,30 hektar
Invånarantal: 905, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Väckelsång om du är intresserad av att veta mer om Väckelsång som inte har med badrum att göra.

I Väckelsång fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Väckelsång som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Väckelsång från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kronoberg.