Badrum i Växjö - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Växjö - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Växjö? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Växjö som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 12 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Växjö. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Växjö så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Växjö

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Växjö som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Triton Entreprenad AB
Glasv. 1
352 51 Växjö


Växjö Rörservice AB
Storgatan
352 36 VÄXJÖ


Sandsbro VVS AB
Ekesås Svartö
355 92 Växjö


BBM Golv & Bad AB
Verkstadsg. 10
352 46 Växjö


Teleborgs VVS AB
Vallörtsv. 2
352 51 Växjö


Inredningsmiljö AB
Blockv. 14
352 45 VÄXJÖ


Växjö Rörservice AB
Kungsv. 65 G
352 33 Växjö


Ottosson Bygg AB
Värendsg. 1
352 34 VÄXJÖ


Axenbrant VVS
Ulriksbergspromenaden 18
352 36 VÄXJÖ


Beijer Byggmaterial AB
Arabyg. 27
352 46 Växjö


K-rauta
Marketenteriv. 3
352 36 VÄXJÖ


Växjö Vvs AB
Birkag. 30
352 41 VÄXJÖ

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Växjö

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Växjö kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Växjö samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Växjö. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Växjö.

Badrumsfakta om Växjö

I Växjö fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Växjö.

Växjö är en tätort i södra Smålands inland samt centralort i Växjö kommun, residensstad för Kronobergs län och stiftsstad för Växjö stift. Växjö ligger i ett skogrikt län och det faller sig därför naturligt att skogen länge har varit basnäringen vad gäller näringslivet här. Bland annat har Södra Skogsägarna sitt huvudkontor i staden.

Yta: 3 027,97 hektar
Invånarantal: 60887, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Växjö om du är intresserad av att veta mer om Växjö som inte har med badrum att göra.

I Växjö fanns det totalt 12 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Växjö som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Växjö från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kronoberg.