Badrum i Vislanda - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Vislanda - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Vislanda? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Vislanda som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Vislanda. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Vislanda så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Vislanda

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Vislanda som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Oby Entreprenad AB
Oby Nyagård
342 52 Vislanda

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Vislanda

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Vislanda kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Vislanda samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Vislanda. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Vislanda.

Badrumsfakta om Vislanda

I Vislanda fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Vislanda.

Vislanda är en tätort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Vislanda är en mindre industriort. De fyra största företagen är i ordning: Abetong (betongindustri), Vida-gruppen (sågverk), Wica (tillverkare av kyl- och frysdiskar till affärer) och Svets & mekano (underleverantör till verkstadsindustri).

Yta: 223,87 hektar
Invånarantal: 1769, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vislanda om du är intresserad av att veta mer om Vislanda som inte har med badrum att göra.

I Vislanda fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Vislanda som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Vislanda från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kronoberg.