Badrum i Arvidsjaur - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Arvidsjaur - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Arvidsjaur? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Arvidsjaur som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Arvidsjaur. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Arvidsjaur så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Arvidsjaur

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Arvidsjaur som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

MB Golv AB
Domäng. 17 F
933 32 ARVIDSJAUR


COMFORT
Storg. 87
933 33 Arvidsjaur

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Arvidsjaur

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Arvidsjaur kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Arvidsjaur samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Arvidsjaur. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Arvidsjaur.

Badrumsfakta om Arvidsjaur

I Arvidsjaur fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Arvidsjaur.

Arvidsjaur är en tätort i Lappland och centralort i Arvidsjaurs kommun, Norrbottens län. Arvidsjaur är beläget 11 mil söder om polcirkeln och 16 mil väster om Luleå, i mellersta Lappland och tillhör Norrbottens län. Arvidsjaur är ett stort center för Europas bilindustri, som på vinterhalvåret utför biltester i vintermiljö.

Yta: 466,90 hektar
Invånarantal: 4635, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Arvidsjaur om du är intresserad av att veta mer om Arvidsjaur som inte har med badrum att göra.

I Arvidsjaur fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Arvidsjaur som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Arvidsjaur från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Norrbotten.