Badrum i Boden - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Boden - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Boden? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Boden som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Boden. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Boden så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Boden

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Boden som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Johanssons Rör
Hökg. 1 A
961 33 Boden


JEKAB
Svedjev. 5
961 43 BODEN


Beijer Byggmaterial AB
Kopplingsv. 12
961 38 BODEN

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Boden

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Boden kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Boden samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Boden. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Boden.

Badrumsfakta om Boden

I Boden fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Boden.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Boden om du är intresserad av att veta mer om Boden som inte har med badrum att göra.

I Boden fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Boden som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Boden från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Norrbotten.