Badrum i Gällivare - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Gällivare - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Gällivare? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Gällivare som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Gällivare. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Gällivare så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Gällivare

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Gällivare som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Woody Bygghandel, Gällivare Bygg & Färg
Bilv. 1
982 38 GÄLLIVARE


Lennarts VVS-Tjänst
Stallarv. 2
982 38 GÄLLIVARE


Lennarts VVS-Tjänst
Raattamaav. 22
982 36 GÄLLIVARE


Beijer Byggmaterial AB
Bilv. 6
982 38 GÄLLIVARE

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Gällivare

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Gällivare kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Gällivare samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Gällivare. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Gällivare.

Badrumsfakta om Gällivare

I Gällivare fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Gällivare.

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gällivare om du är intresserad av att veta mer om Gällivare som inte har med badrum att göra.

I Gällivare fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Gällivare som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Gällivare från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Norrbotten.