Badrum i Gammelstad - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Gammelstad - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Gammelstad? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Gammelstad som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Gammelstad. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Gammelstad så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Gammelstad

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Gammelstad som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

B&L Badrum & Bygg AB
Bärgarstigen 6
954 35 GAMMELSTAD

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Gammelstad

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Gammelstad kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Gammelstad samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Gammelstad. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Gammelstad.

Badrumsfakta om Gammelstad

I Gammelstad fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Gammelstad.

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gammelstad om du är intresserad av att veta mer om Gammelstad som inte har med badrum att göra.

I Gammelstad fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Gammelstad som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Gammelstad från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Norrbotten.