Badrum i Glommersträsk - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Glommersträsk - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Glommersträsk? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Glommersträsk som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Glommersträsk. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Glommersträsk så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Glommersträsk

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Glommersträsk som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Lidéns Snickerifabrik AB
Storgatan 160
930 81 Glommersträsk

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Glommersträsk

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Glommersträsk kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Glommersträsk samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Glommersträsk. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Glommersträsk.

Badrumsfakta om Glommersträsk

I Glommersträsk fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Glommersträsk.

Glommersträsk är en tätort i Arvidsjaurs kommun, 45 km sydost om Arvidsjaur. Glommersträsk ligger i Norrbottens län, i landskapet Lappland. Orten, som i folkmun ofta kallas enbart Glommers, firade 250-årsjubileum år 2007. Orten var tidigare ett stationssamhälle vid järnvägen Jörn-Arvidsjaur.

Yta: 152,22 hektar
Invånarantal: 272, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Glommersträsk om du är intresserad av att veta mer om Glommersträsk som inte har med badrum att göra.

I Glommersträsk fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Glommersträsk som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Glommersträsk från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Norrbotten.