Badrum i Hortlax - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hortlax - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hortlax? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hortlax som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hortlax. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hortlax så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hortlax

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hortlax som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Lundmans Bygg AB
Innimarksv. 229
944 32 Hortlax

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hortlax

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hortlax kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hortlax samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hortlax. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hortlax.

Badrumsfakta om Hortlax

I Hortlax fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hortlax.

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hortlax om du är intresserad av att veta mer om Hortlax som inte har med badrum att göra.

I Hortlax fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hortlax som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hortlax från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Norrbotten.