Badrum i Jokkmokk - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Jokkmokk - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Jokkmokk? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Jokkmokk som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Jokkmokk. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Jokkmokk så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Jokkmokk

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Jokkmokk som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Urbans Rör i Jokkmokk AB
Storg. 28 D
962 32 JOKKMOKK


Mattisuddens Trä & Bygg AB
Industrivägen
962 31 Jokkmokk

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Jokkmokk

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Jokkmokk kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Jokkmokk samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Jokkmokk. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Jokkmokk.

Badrumsfakta om Jokkmokk

I Jokkmokk fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Jokkmokk.

Jokkmokk är centralort i Jokkmokks kommun. Jokkmokk är känt för Jokkmokks marknad, som firade 400-årsjubileum i februari 2005, samt för sin roll som en central samisk samlingsplats. På orten finns bland andra Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Samernas utbildningscentrum samt ett flertal konst- och hantverksbutiker.

Yta: 359,07 hektar
Invånarantal: 2786, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Jokkmokk om du är intresserad av att veta mer om Jokkmokk som inte har med badrum att göra.

I Jokkmokk fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Jokkmokk som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Jokkmokk från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Norrbotten.