Badrum i Kiruna - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kiruna - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kiruna? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kiruna som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kiruna. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kiruna så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kiruna

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kiruna som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Beijer Byggmaterial AB
Industriv. 36
981 38 KIRUNA


Kiruna Golv AB
Hjalmar Lundbohmsv. 43
981 34 KIRUNA


XL Bygg Kiruna
Industriv. 1
981 38 KIRUNA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kiruna

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kiruna kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kiruna samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kiruna. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kiruna.

Badrumsfakta om Kiruna

I Kiruna fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kiruna.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kiruna om du är intresserad av att veta mer om Kiruna som inte har med badrum att göra.

I Kiruna fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kiruna som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kiruna från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Norrbotten.