Badrum i Överkalix - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Överkalix - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Överkalix? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Överkalix som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Överkalix. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Överkalix så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Överkalix

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Överkalix som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Larssons Byggservice
Björkholmen 19
956 92 överkalix

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Överkalix

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Överkalix kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Överkalix samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Överkalix. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Överkalix.

Badrumsfakta om Överkalix

I Överkalix fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Överkalix.

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Överkalix om du är intresserad av att veta mer om Överkalix som inte har med badrum att göra.

I Överkalix fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Överkalix som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Överkalix från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Norrbotten.