Badrum i Piteå - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Piteå - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Piteå? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Piteå som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Piteå. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Piteå så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Piteå

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Piteå som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Infjärdens Värme, AB
Fläktg. 11 Backcity
941 47 PITEÅ


Piteå Golv & Kakel AB
Fabriksg. 20
941 47 PITEÅ


BD Bygg AB
Ampereg. 17
941 47 PITEÅ


Beijer Byggmaterial AB
Batterig. 2
941 28 Piteå


Bygma
Batterig. 1 C
941 47 PITEÅ

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Piteå

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Piteå kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Piteå samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Piteå. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Piteå.

Badrumsfakta om Piteå

I Piteå fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Piteå.

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Piteå om du är intresserad av att veta mer om Piteå som inte har med badrum att göra.

I Piteå fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Piteå som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Piteå från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Norrbotten.