Badrum i Råneå - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Råneå - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Råneå? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Råneå som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Råneå. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Råneå så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Råneå

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Råneå som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Riström Göte Rör AB
Torgg. 27 A
955 32 RÅNEÅ

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Råneå

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Råneå kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Råneå samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Råneå. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Råneå.

Badrumsfakta om Råneå

I Råneå fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Råneå.

Råneå är en tätort i Råneå socken i Luleå kommun. Orten har även kallats Rånbyn. I Råneå mynnar Råne älv ut i Bottenviken. Runt omkring tätorten ligger byarna Strömsund, Jämtön, Vitå, Böle, Norra Prästholm, Södra Prästholm, Orrbyn, Niemisel och Avafors. I Råneå finns livsmedelsbutiker, apotek, badhus, utomhusbad,[11] banker, bibliotek och kyrka.

Yta: 205,48 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Råneå om du är intresserad av att veta mer om Råneå som inte har med badrum att göra.

I Råneå fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Råneå som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Råneå från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Norrbotten.