Badrum i Rosvik - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Rosvik - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Rosvik? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Rosvik som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Rosvik. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Rosvik så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Rosvik

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Rosvik som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

NM Design
Flaggv. 4
945 33 Rosvik

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Rosvik

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Rosvik kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Rosvik samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Rosvik. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Rosvik.

Badrumsfakta om Rosvik

I Rosvik fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Rosvik.

Rosvik är en tätort i Piteå kommun i Norrbottens län. Rosvik ligger där Rosån mynnar ut i Bottenviken mellan Luleå och Piteå. Här finns Rosviks Kyrka, OKQ8 bensinmack, Konsum livsmedelsbutik, Bibliotek, Ishall, Café och Restaurang. Det finns ca 60 verksamma företag i Rosvik.

Yta: 192,84 hektar
Invånarantal: 1735, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Rosvik om du är intresserad av att veta mer om Rosvik som inte har med badrum att göra.

I Rosvik fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Rosvik som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Rosvik från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Norrbotten.