Badrum i Kumla - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kumla - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kumla? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kumla som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 14 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kumla. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kumla så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kumla

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kumla som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

P Trygg Energiteknik
Söderhallsv. 8
692 36 Kumla


Tholfs rör
Husarg. 18
692 71 KUMLA


LTI AB
Företagsg. 6
692 71 KUMLA


Rytab Montage AB
V. Bang. 48
692 35 KUMLA


Hemmastadd AB
Viag. 3
692 35 KUMLA


Lars Saxin
Rosenv. 8
692 33 KUMLA


Julsta VVS I Hardemo, AB
Julsta 511
692 93 KUMLA


Lufttekniska Installationer I Närke AB
Företagsg. 6
692 71 KUMLA


Rvd i Kumla
Dalag. 43
692 31 KUMLA


S-VÄRME AKTIEBOLAG
Sörbyv. 3
692 34 Kumla


Emv Rör I Kumla AB
Tångg. 5
692 31 KUMLA


Kenneth Tholf
Husarg. 15
692 71 KUMLA


Lars Vennerstrand Rör AB
Hagag. 13
692 32 Kumla


Kumla VVS
Julsta 511
692 93 KUMLA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kumla

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kumla kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kumla samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kumla. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kumla.

Badrumsfakta om Kumla

I Kumla fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kumla.

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kumla om du är intresserad av att veta mer om Kumla som inte har med badrum att göra.

I Kumla fanns det totalt 14 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kumla som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kumla från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Örebro.