Badrum i Åsbro - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Åsbro - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Åsbro? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Åsbro som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Åsbro. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Åsbro så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Åsbro

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Åsbro som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

ÅV- Bygg i Åsbro AB
Maskinv. 8
694 60 ÅSBRO


E.S.S-Energi Spar System HB
Kvarnbäcksv. 2
694 96 åsbro


Åsbro Rörtjänst
Bruksv. 7
694 60 ÅSBRO


Röös Rörservice, Sven
Köpmanv. 1
694 60 ÅSBRO

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Åsbro

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Åsbro kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Åsbro samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Åsbro. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Åsbro.

Badrumsfakta om Åsbro

I Åsbro fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Åsbro.

Åsbro är en tätort i Askersunds kommun, cirka 15 km norr om Askersund. Orten ligger alldeles intill sjön Tisaren. 1905 förlades ett mindre impregneringsverk för slipers till Åsbro. Det flyttades då från Mariedamm, och tillhörde Statens Järnvägar.

Yta: 217,35 hektar
Invånarantal: 1164, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Åsbro om du är intresserad av att veta mer om Åsbro som inte har med badrum att göra.

I Åsbro fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Åsbro som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Åsbro från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Örebro.