Badrum i Degerfors - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Degerfors - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Degerfors? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Degerfors som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Degerfors. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Degerfors så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Degerfors

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Degerfors som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

GT Bygg AB
Gjuterig. 1
693 35 DEGERFORS


Nilsson & Stenman Rör AB
Storg. 20
693 33 DEGERFORS


Je Rörsvets
V. Jannelund 8
693 33 DEGERFORS


Jimmy Erlandsson
Släntstigen 3
693 31 DEGERFORS


Klaw Firma, Jonas
Skolg. 22
693 30 Degerfors


Nordic Rörsvets AB
Kornstigen 3
693 33 DEGERFORS


Jan Nilssons Rör Firma
Ängsv. 3 B
693 30 Degerfors

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Degerfors

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Degerfors kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Degerfors samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Degerfors. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Degerfors.

Badrumsfakta om Degerfors

I Degerfors fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Degerfors.

Degerfors är en tätort och centralort i Degerfors kommun, Örebro län. Degerfors är ett brukssamhälle med stor anknytning till ortens huvudindustri, Degerfors Järnverk. Degerfors omnämns i flera läroböcker för sina många jättegrytor och andra spår från istiden.

Yta: 713,53 hektar
Invånarantal: 7160, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Degerfors om du är intresserad av att veta mer om Degerfors som inte har med badrum att göra.

I Degerfors fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Degerfors som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Degerfors från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Örebro.