Badrum i Fellingsbro - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Fellingsbro - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Fellingsbro? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Fellingsbro som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Fellingsbro. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Fellingsbro så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Fellingsbro

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Fellingsbro som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Frs Montage & Svets AB
Skulstav. 4
732 71 FELLINGSBRO

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Fellingsbro

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Fellingsbro kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Fellingsbro samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Fellingsbro. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Fellingsbro.

Badrumsfakta om Fellingsbro

I Fellingsbro fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Fellingsbro.

Fellingsbro är en tätort i Lindesbergs kommun. Fellingsbro består av en liten kärna av bebyggelse med huvudsakligen villaområden runt järnvägen, i övrigt finns mest åkermark. E Ett par kilometer norr om samhället ligger Fellingsbro kyrka.

Yta: 230,48 hektar
Invånarantal: 1384, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fellingsbro om du är intresserad av att veta mer om Fellingsbro som inte har med badrum att göra.

I Fellingsbro fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Fellingsbro som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Fellingsbro från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Örebro.